duminică, 16 septembrie 2012

In 4

Astazi se implineste o luna de cand am devenit patru. Matei implineste maine un an si trei luni si este foarte incantat de fratiorul lui, BEBE...

Adevarul este ca viata este frumoasa in patru, dar am minti daca am sustine ca nu este greu.

Din fericire Timotei este un bebe foarte cuminte, la fel cum a fost si Matei, iar pentru momentele de neliniste exista sling-ul, wrap-ul si Manduca, atat pentru Timotei, cat si pentru Matei., caruia inca ii face placere sa doarma in Manduca si este foarte bucuros cand mami il pune in accesoriile de purtare destinate celui mic...

Uneori spunem si noi ca abia asteptam sa mai creasca putin, dar copiii sunt atat de simpatici in fiecare etapa a vietii lor, incat ne pare si rau ca timpul trece atat de repede, avand in vedere ca acum dispunem de si mai putin timp pentru a ii contempla pe fiecare in parte. 

Totusi, credem ca toata stradania noastra este spre binele lor, dorim sa aiba o copilarie fericita, sa fie parteneri de joaca, de povesti seara cu lanterna pe sub plapuma, atunci cand parintii le spun ca trebuie sa stinga lumina, parteneri de vacante cu parintii in rulota sau cu bunicii undeva, intr-un loc pasnic.

Deocamdata ne rezumam insa cu Timotei la crescut si gangurit, iar cu Matei la deprinderea muultor lucruri noi, ca de exemplu sa invatam sa mancam singurei, sa invatam sa aratam lucrurile din jur si nu in ultimul rand, sa invatam scopul "olitei" care pana acum este o jucarie foarte interesanta si atat.

Viata este acum si mai plina, si mai frumoasa, si mai interesanta. Iar celor tineri care se plang ca nu au timp, le recomandam sa incerce varianta "cu copii" :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu